Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk
Odesílatel Pavel Kouřil
Organizace odesílatele Město Šumperk [IČO: 00303461]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 07.09.2017 13:03:04
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dodatečná informace č. 2
„Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk"

Dne 06.09.2017 14:37:09 obdržel zadavatel žádost o vysvětlení zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu – „Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk"

Dotaz č. 1 Zadavatel v ZD čl. 2.2.2. Požadované datové tarify poptává mobilní neomezené připojení tedy data bez FUP a to Mobilní internet neomezený pro použití např. v chytrých lavičkách a Mobilní internet neomezený bez omezení rychlosti či technologie pro použití v přenosných kamerách. Vodafone CZ a.s. nenabízí a ani nemá v nabídce tuto požadovanou službu a v rámci vyloučení možné diskriminace o účast ve veřejné zakázce Vás tímto žádáme o zrušení tohoto požadavku či nahrazení datového tarifu s příslušnou dostatečnou FUP.
Odpověď – ANO, v rámci vyloučení možné diskriminace upravujeme oba neomezené tarify na tarify s FUP min. 200GB/měsíc. Bod 2.2.2. Požadované datové tarify se tedy v odrážce – Mobilní internet neomezený pro použití např. v chytrých lavičkách mění na – Mobilní internet pro použití např. v chytrých lavičkách s FUP min. 200GB/měsíc. a v odrážce – Mobilní internet neomezený bez omezení rychlosti či technologie pro použití v přenosných kamerách se mění na – Mobilní internet bez omezení rychlosti či technologie pro použití v přenosných kamerách s FUP min. 200GB/měsíc

Dotaz č. 2 Zadavatel přikládá k ZD přílohu č.1 Základní hodnotící kritérium, vzhledem k tomu že se jedná o soubor PDF a není tak možné zadat příslušné jednotkové ceny k daným parametrům pro stanovení výsledné ceny, tak pro vyloučení všech pochybností žádáme tímto Zadavatele o poskytnutí hodnotící tabulky v Excel formáty s nastavenými vzorci, kde uchazeč vyplní pouze svou nabídkovou položkovou cenu.
Odpověď - Přiložená hodnotící tabulka ve formátu PDF, jako příloha v ZD, má pouze informativní charakter. Protože je celá zakázka, pro zajištění maximální transparentnosti, administrována v certifikovaném elektronickém nástroji E-ZAK, včetně jejího vyhodnocení, bude muset dodavatel před vložením své nabídky vyplnit právě tuto tabulku v elektronické podobě přímo v tomto certifikovaném elektronickém nástroji. Toto je také uvedeno v ZD v bodu 8.1. Místo: Nabídku uchazeč podá prostřednictvím elektronického systému E-ZAK na profilu zadavatele. URL adresa této zakázky je https://zakazky.sumperk.cz/vz00000755. Není tedy možné data vyplňovat do tabulky ve formátu Excel, ale je nutné požadované položky vyplnit přímo v systému E-ZAK.

Zadavatel nemění termín pro podání nabídek.

Mgr. Zdeněk Brož
starosta


Přílohy
- Dodatečná informace č.2.pdf (187.68 KB)

Původní zpráva

Datum 06.09.2017 14:37:09
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

1. Zadavatel v ZD čl. 2.2.2. Požadované datové tarify poptává mobilní neomezené připojení tedy data bez FUP a to Mobilní internet neomezený pro použití např. v chytrých lavičkách a Mobilní internet neomezený bez omezení rychlosti či technologie pro použití v přenosných kamerách. Vodafone CZ a.s. nenabízí a ani nemá v nabídce tuto požadovanou službu a v rámci vyloučení možné diskriminace o účast ve veřejné zakázce Vás tímto žádáme o zrušení tohoto požadavku či nahrazení datového tarifu s příslušnou dostatečnou FUP.
2. Zadavatel přikládá k ZD přílohu č.1 Základní hodnotící kritérium, vzhledem k tomu že se jedná o soubor PDF a není tak možné zadat příslušné jednotkové ceny k daným parametrům pro stanovení výsledné ceny, tak pro vyloučení všech pochybností žádáme tímto Zadavatele o poskytnutí hodnotící tabulky v Excel formáty s nastavenými vzorci, kde uchazeč vyplní pouze svou nabídkovou položkovou cenu.

Děkujeme za odpověď.