Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk
Odesílatel Pavel Kouřil
Organizace odesílatele Město Šumperk [IČO: 00303461]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 07.09.2017 13:21:51
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dodatečná informace č. 3
"Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk"

Dne 06.09.2017 15:38:32 obdržel zadavatel žádost o vysvětlení zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu - "Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk"

Dotaz č. 1 Z odpovědi na dodatečný dotaz číslo 2 („ANO, kromě dvou výše uvedených pobočkových ústředen je ještě přípojka PRI resp. ISDN30 na adrese Jesenická 31 zakončená hlavní ústřednou MěÚ Šumperk . Toto je však již uvedeno v zadávací dokumentaci.") vyplývá, že žádná z Přípojek (přímých linek) není terminována v pobočkové ústředně Zadavatele. Je v tomto případě možné nabídnout místo analogového rozhraní FXS dodávku IP telefonů? Dodavatel nemá namysli hlasové linky typu "Digitální linka ISDN2 A" a "ISDN30 E Provolba", pouze typ „Přípojka“. Za předpokladu, že bude možné stávající analogové řešení nahradit IP telefonií, je nezbytné, aby Zadavatel disponoval dostatečnou kapacitou strukturované kabeláže (min CAT 5e), případně i vlastními přepínači.
Odpověď – ANO náhrada analogových linek, které nejsou terminovány v pobočkových ústřednách Zadavatele IP telefonií je možná, je ovšem nutné zachovat stávající geografické číslo, tzn. pro příchozí i odchozí volání. Vzhledem k tomu, že jde o lokality naších příspěvkových organizaci, kde nezabezpečujeme správu IT technologií, nemáme přehled o tom, zda disponují dostatečnou kapacitou strukturované kabeláže (min CAT 5e) a vlastními přepínači, které podporují IP telefonii. Pokud by tomu tak nebylo musel by dodavatel toto zajistit na své náklady.

Dotaz č. 2 V případě, že Zadavatel souhlasí s částečnou náhradou stávajícího analogového řešení, prosíme o identifikaci počtu a umístění faxových analogových přístrojů. Dodavatel zohlední na vybraných lokalitách Zadavatele možnost připojení faxového přístroje pomocí analogového rozhraní FXS.
Odpověď – Zadavatel v lokalitách, kde jsou samostatné přípojky (přímé linky), které nejsou terminovány v pobočkové ústředně Zadavatele nepoužívá žádné faxové analogové přístroje.

Zadavatel dále doplňuje informaci, že v lokalitách Základní škola Šumperk, Vrchlického 22, IČO: 60339381 a Základní škola Šumperk, Dr. E. Beneše 1, IČO: 852295 jsou přípojky (pevné linky) terminovány v pobočkových ústřednách Zadavatele

Zadavatel prodlužuje termín pro podání nabídek na 22.9.2017 12:00

Mgr. Zdeněk Brož
starosta


Přílohy
- Dodatečná informace č.3.pdf (124.29 KiB)

Původní zpráva

Datum 06.09.2017 15:38:32
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

1) Z odpovědi na dodatečný dotaz číslo 2 („ANO, kromě dvou výše uvedených pobočkových ústředen je ještě přípojka PRI resp. ISDN30 na adrese Jesenická 31 zakončená hlavní ústřednou MěÚ Šumperk . Toto je však již uvedeno v zadávací dokumentaci.") vyplývá, že žádná z Přípojek (přímých linek) není terminována v pobočkové ústředně Zadavatele. Je v tomto případě možné nabídnout místo analogového rozhraní FXS dodávku IP telefonů? Dodavatel nemá namysli hlasové linky typu "Digitální linka ISDN2 A" a "ISDN30 E Provolba", pouze typ „Přípojka“. Za předpokladu, že bude možné stávající analogové řešení nahradit IP telefonií, je nezbytné, aby Zadavatel disponoval dostatečnou kapacitou strukturované kabeláže (min CAT 5e), případně i vlastními přepínači.

2) V případě, že Zadavatel souhlasí s částečnou náhradou stávajícího analogového řešení, prosíme o identifikaci počtu a umístění faxových analogových přístrojů. Dodavatel zohlední na vybraných lokalitách Zadavatele možnost připojení faxového přístroje pomocí analogového rozhraní FXS.

Děkujeme za odpověď.